Farkastörvény bemutató

Annyiszor emlegettük már ezt az új sztorit, de még egyszer sem mondtuk el pontosan, miről is szól a történet. Hát most ennek is elérkezett az ideje. Mivel készen vagyunk az első vázlattal, hadd mutassam be nektek a Farkastörvény című regényünket.


Farkastörvény


Sage-nek elég szar lapokat osztott az élet. Az anyja drogos, az apja pedig egy maffiavezér, aki hallani sem akar róla. Mióta a fiú az eszét tudja, ő tartja el három testvérét, és szinte bármire hajlandó a pénzért: ha kell, drogot árul, ha kell, fegyvert, ha kell, magát. Nincs olyan, amit ne tudna elintézni. Azonban, amikor a húga, Bluebell kezében elsül egy pisztoly, kénytelen az apjához fordulni segítségért. Vincent Morales-től segítséget kérni viszont olyan, mint önként hajtani a fejét a guillotine alá.

Hank Morales a Morales banda trónjának következő várományosa, és egészen addig nincs tudatában annak, hogy nem ő az egyetlen örökös, amíg Sage elő nem kerül, és fel nem kavarja az állóvizet. Azonban vannak, akik nem bánják a felfordulást. Ők csak arra várnak, hogy Hank elbukjon, és elfoglalhassák helyette a trónt.

 A maffia nem felejt, a maffia nem bocsát meg, a maffia nem ereszt. Ezt Sage a saját bőrén tapasztalja meg, ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre keveredik a Morales banda hálójában. Van-e kiút ebből a pokolból? Hogyan védhetné meg a testvéreit? És tudna-e ennél szerencsétlenebb pillanatban kopogtatni az ajtón a szerelem a jóképű, de elkényeztetett Jesse Dominguez képében? Szex, erőszak, bűn és cselszövés vár Baltimore városában, ahol az utcán farkastörvények uralkodnak.

18+
Farkastörvény bemutató Farkastörvény bemutató Reviewed by April Faye on 8:00 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.